Lohikausi 2018 on käsillä

Fishing with the members of parliament of Finland

Talvikausi on jäänyt taakse ja lämpö nousee ulkona sekä kalastajien mielissä. Elämysvirta on tehnyt töitä kovasti kehittyäkseen entistäkin laadukkaammaksi ja luotettavammaksi palvelun tarjoajaksi. Talven aika on käyty useita kursseja ja koulutuksia, joilla asiakkaiden ja meidän oppaiden turvallisuus saadaan huipputasolle. Me emme lupaa liikoja, teot kertovat kaiken tarpeellisen.

Opastettua lohen kalastusta Muonionjolella
Tyytyväinen asiakas on paras tekomme!

Olemme kouluttautuneet mm. Pohjoiskalotin Rajaneuvonnan tarjoamissa seminaareissa. Huhtikuussa perehdyimme  Valmismatkalakiin ja kesällä voimaan tuleviin lakimuutoksiin ja vaatimuksiin. Olemme myös perehtyneet turvallisuusvaatimuksiin Suomi-Ruotsi-Norja-Venäjä aluella tapahtuvan matkailutoiminnan osalta. Me tiedämme ja ymmärrämme turvallisen matkailun vaatimukset ja pystymme takaamaan asiakkaidemme turvallisuuden myös naapurimaissa toimiessamme.

Markkinoilla on jos minkälaisia paukkuliivejä, mutta vain osa niistä on tarkoitettu kestämään ja kelpaavat myös viranomaiskäyttöön. Me valitsimme yhden parhaista, Mullion Stream 150-paukkuliivit. Paukkuliivit löytyvät myös verkkokaupastamme. Hankimme myös oppaillemme huippuluokan pelastautumispuvut (kuivapuvut). Typhoon Extreme PS330 kuivapuku antaa suojaa ja turvaa äärimmäisissä joki ja meri olosuhteissa. Olemme myös kouluttauneet paukkuliivien huoltoon, joten voimme tarkistaa ja huoltaa tarvittaessa myös asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme paukkuliivit.

170N floating

Namsenilla Storöya Gård og Fiske on osoittautunut erittäin suosituksi ja halutuksi kalastuskohteeksi. Useat suomalaiset kalaporukat ovat löytäneet kohteen ja suosio on kovassa nousussa. Kesäkuun alussa aloitamme asiakkaidenmme kanssa kalastuskautemme Namsenin avajaisilla.

TTS-vaappu on Namsenin paras lohivaappu
Tomi Salonen tuntee Namsenin lohen ja TTS-vaapun salat

Upea Muonionjoen kohteemme on osoittautunut halutuksi kohteeksi ja useat ulkomaiset ryhmät ovat löytäneet Muonionjoen tarjoaman rauhan ja huikean hienot kalastuspaikat joella. Tarjolla on perhokalastusta ja lohen soutua. Kesälle 2018 on vielä joitakin viikkoja avoinna. Paikka soveltuu tasokasta kalastusta kaipaavalle lohestajalle. Kelohonkainen mökki, sauna, kota sekä laavut takaavat viihtyvyyden kaikilla keleillä.

Luxux mökki, kelohonka, kalastusopas, opas
Tasokas kalastuskohde Muonionjoella. Opastestettua lohenkalastus laadukkaasti

Yhteistyö TTS-vaappujen kanssa on sujunut hienosti ja se tulee jatkumaan pitkälle tulevaisuuteen. TTS-vaaput ovat tarjolla verkkokaupassamme ja muutamissa merkittävissä kohteissa Tornion-Muonionjoen varressa. Seuraa Facebookia, niin pysyt mukana kesän vauhdissa.

Color map 2018

Kenttiä ei löytynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0
Translate »