Opi uutta ja hyödynnä osaaminen

Kulunut viikko on painottunut voimakkaasti uuden oppimiseen ja sunnuntaina jatketaan samalla linjalla. Alkuviikosta opiskelu tapahtui Oulussa digikoulutuksessa. Kahden päivän aikana tuli paljon asiaa, joka entuudestaan oli lähes täydellisesti hämärän peitossa. Kotisivufirmat mainostavat kuinka heiltä saa edullisesti hakukoneoptimoidut sivut. Jos näin todella olisi, niin miksi meillä olevat kotisivut ovat heikosti optimoituja? Suomessa kotisivujen tavoitettavuus on keskimäärin tasolla 40/100, kun sen pitäsisi olla tasolla 70/100 tai korkeampi. Onko kotisivujen toteuttajalla jäänyt tekemättä jotain, mitä on mainoksessaan luvannut? Rakentaessani kotisivuja, Elämysvirta – Flow of Experience, en tiennyt näistä asioista yhtään mitään, mutta ilmeisesti vahva osaaminen myynnin ja markkinoinnin alalta auttoi rakentamaan sivuston, jossa looginen rakenne oli sellainen mitä hakukoneet ymmärtävät kohtuullisen hyvin. Testissä, ennen hakukoneoptimointia, sivut saivat arvon 69/100 (keskiarvo on 40/100).

Elämysvirta - Flow of Experience panostaa kalastus- ja erämatkailun osaamineen ja korkeatasoiseen markkinointiin.
Saavutettavuus ja löydettävyys kuntoon

Panostin hakukoneoptimointiin muutaman tunnin aikaa ja ajatuksia, nyt testi antaa arvon 84/100. Tämä tarkoitaa hyvää tasoa ja nyt Elämysvirta- Flow of Experiencen löydettävyys maailman laajuisesti on kaksi kertaa parempi kuin keskimäärin suomalaisella kotisivulla. Työstö on vaatinut paljon uusien asioiden sisäistämistä ja niiden toteuttamista, nyt olen innoissani ja tunnen tyytyväisyyttä. Tehty työ tuottaa tulosta. Jatkossa osaan tehdä jokaisen päivityksen ja blogiartikkelin huomioiden paremmin hakukoneiden vaatimukset.

Elämysvirta - Flow of Experience rakentaa tavoitettavuutta, jolla kalastaja löytää parhaat oppaat kalastusretkelle.
Mihin panostat ja miten?

Kuten otsikossa mainitsin, hyödynnä osaaminen. Tällä viikolla valmistui upea trofee elokuussa saamastani suurlohesta, joka on rekisteröitynä suurkalarekisteriin. Tähän loheen kulminoituu valtava määrä kokemuksia, onnistumisia, pettymyksiä, riemua, opiskelua, työtä, huvia ja ylipäätään elettyä elämää. Noin 20 vuotta sitten saavui Tornionjokilaaksoon kalastamaan lohta, silloin en tiennyt mihin se muutaman päivän retki tulisi johtamaan, en tiedä sitä vieläkään. Nyt on kuitenkin varmaa että harrastuksesta on muodostunut kokemuksen ja ammattitaidon myötä ammatti, jossa voin hyödyntää osaamistani ja oppia uutta. Jokainen uusi päivä on mahdollisuus oppia ja kehittyä, siihen täytyy tarttua ja nauttia siitä!

Salmon Fishing in Finland 21kg 46,3lbs by TTS-wobbler
Salmon trofe 21kg 130cm

Elämysvirta – Flow of Experince sivut ovat nyt sellaisessa kunnossa että niitä voi alkaa jakamaan ja mainostamaan. Edelleen sivuilla on paljon kehitettävää. Seuraava merkittävä asia on saada englanninkielinen versio kuntoon rakenteelisesti ja kielellisesti.

Käy tutustumassa tarjontaan ja jaa kavereillesi, jotka voivat olla aiheesta kiinnostuneita. Nyt juuri sinusta on apua, jokainen käynti ja klikkaus auttaa minua, eikä se maksa sinulle mitään.

Olen kiitollinen avustasi.

Rauno


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0
Translate »