TTS-vaapun 25-vuotis juhlavuosi alkaa

Elämysvirta – Flow of Experience haluaa onnitella yhteistyökumppania ja hyvää ystävää Tomi Salosta hienosta 25 vuotisesta työstä TTS-vaapun parissa. Matka on ollut pitkä, ja samalla hyvin antoisa. Tapasin Tomin ensimmäisen kerran Simojoen rannalla joskus 2000-luvun alussa. Silloin Tomi antoi minulle vasta valmistuneen prototyypin TTS:n Lovi7 vaapusta. Sain kyseisellä vaapulla pari lohta ja ajattelin ottaa yhteyttä Tomiin ja toivoa pieniä muutoksia vaappuun. Tomi otti ajatukseni vastaan hyvin, ja kehitti Lovi7-mallia ja sen väritystä huomioiden toiveitani. Noista ajoista on jo kulunut aikaa yli 15 vuotta.

Nyt voimme tehdä kiinteää yhteistyötä ja tuoda kaikkien saataville toinen toistaan upeampia ja kalastavia vaappuja.  TTS-vaappu poikkeaa monessakin mielessä muista lohivaapuista, joilla olen kalastanut. Nyt kalastusoppaana vaadin vaapuiltani ehdottoman hyvää kalastavuutta, helppoa säädettävyyttä, kestävyyttä ja tasaista laatua. Veneessäni asiakas kalastaa vain kotimaisilla vaapuilla, joista TTS-vaappu on osoittautunut parhaaksi vaapuksi yli 20 vuoden lohensoutu-urallani. On ilo ja kunnia saada toimia yhdessä Tomin tapaisen fanaattisen kalastajan ja uistinkehittäjän kanssa. Tomi ei tee kalastavuudessa kompromisseja, eikä Tomi jätä parhaita vaappuja omaan pakkiin, vaan tekee ne kaikkien kalastusta harrastavien iloksi.

Toivotan lämpimästi onnea vuodelle 2019 ja menestyksekästä 25-vuotis juhlavuotta!

Rauno Virta,

Kalastusopas ja ystävä

25th Special Edition Box
Pakkauksessa kaksi erikoisväriä.

25 v. juhlan kunniaksi TTS-vaappu valmisti 25 kappaletta upeita juhlapakkauksia. Vaaput on asetettu n. 200 vuotta vanhalle koivutuohelle, jonka historia kytkeytyy osaksi TTS-vaapun historiaa.

Pakkaukset myydään Elämysvirta-verkkokaupassa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0
Translate »