Upeita uusia tuotteita valikoimiin

Talvi on taittunut kohti kevättä ja ensi kesälle on upeita tuotteita tullut tarjolle. Meidän tuotevalikoimassa on ollut jo jonkin aikaa tarjolla erilaisia kalastusretkiä mm. Miekojärvelle ja Tornion-Muonionjoelle. Joelle meillä on tarjolla osaavia soutuoppaita useille eri alueille. Soutuopastusta on saatavissa esim. Kukkolan niskalle, Matkakoskelle, Turtolaan, Lampsuvannolle, Lempeään, Teikosuvannolle, Naamisuvannolle, Jouttensuvannolle, Kihlankiin, Pakamukkaan, Kuusisuvannolle, Pyssykorvaan ja Muonioon. Uutuutena on lohen ja taimenen soutukalastuskurssi, jolla pääset nopeasti jyvälle tästä upeasta ja perinteisestä kalastustavasta.

Me haemme jatkuvasti uusia kalastus-, erä- ja luonto-oppaita hoitamaan asiakkaidemme opastusta. Jos sinua kiinnostaa tehdä oppaan hommia yrittäjänä, työntekijänä tai keikkaoppaana, olet mahdollinen kumppani. Jos osaat puhua kiinaa, niin aina vain hienompaa. Ota yhteyttä Raunoon.

Melonta on paras tapa tutustua Tunturi-Lappiin
Tunturi-Lappi tulee ihollesi tällä upealla melontaretkellä

Upein uutuus on tämä ihastuttava melontaretki Tunturi-Lapissa, joka voidaan toteuttaa lyhyenä 3h retkenä tai pitkänä vaelluksena, joka voi sisältää myös kalastusta upeilla Lapin vesillä. Mikä olisikaan hienompaa kuin lipua hiljaa pitkin Tunturi-Lapin erämaista jokea tai järveä. Nyt on aika tehdä varaukset kesän reissuille.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0
Translate »