Agilityvalmennus

Agilitykoulutus ja valmennus tuottavat tulosta

Olet varmaan törmännyt tilanteeseen, jossa kouluttaja ei ymmärrä sinun ja koirasi tarpeita. Kaikkien taitolajien kouluttamisessa on valtavasti hyötyä monipuolisesta lajikokemuksesta, myös muista koiralajeista. Lajia pitää osata tarkastella useista näkökulmista. Agilityssä meillä on muutamia erittäin tärkeitä näkökulmia, jotka tulee huomioida aina. Koirasi ja sinä luotte parin, jossa molempien kyvyt ja rajoitteet tulee huomioida, kisaamiseen tähtäävän koirakon kohdalla on erittäin tärkeää huomioida säännöstö ja sen luomat edellytykset. Henkilöpsykologia ja koiran koulutustaito nousevat merkittävään rooliin kun rakennetaan toimivaa koirakkoa. Valmentajan tärkeimpiin tehtäviin kuuluu kehittää sinun kykyä kehittyä ohjaajana ja koiran kouluttajana. Aina voit opetella yksittäisiä liikkeitä ja “kikkoja”, mutta niistä ei ole sinulle mitään hyötyä, ennenkuin opit ymmärtämään niiden vaikutuksen koiraasi ja merkityksen ohjaukseen kokonaisuutena.

Kokemusta valmentamiseen ammennetaan kilpailuista
Agilityn 2010 SM-kisat toivat joukkuehopeaa

Elämysvirta – Flow of Experience agilitykoulutuksista ja -valmennuksista vastaa laajan lajikokemuksen omaava agilityn ylituomari ja valmentaja Rauno Virta. Kokemusta löytyy kaiken kokoisista koirista ja kaikista tasoluokista aina MM- ja EO-tasolle asti.

Agility EO 2011 Itävalta
European Open 2011

Rauno on perehtynyt urheilupsykologiaan ja kouluttanut omia koiriaan mm. VePe:ssa, NoMe:ssa, MeJä:ssä sekä paimennuksessa. Rauno on kokenut agilityn huippukisaaja. Hän on kilpaillut agilityssa Suomen huipulla yhtä mittaisesti yli 10 vuoden ajan, kolmella eri koiralla. Vuonna 2004 ja 2005 hän saavutti Terran (novnou) kanssa ensimmäiset maajoukkuepaikat. Vuosina 2007 ja 2008 Rauno kisasi Leijan (novnou) kanssa MM-kisoissa Norjassa ja Suomessa. Norjan MM-kisojen hyppyradalla Rauno ja Leija ylsivät pronssille. Novan (mudi) kanssa he ovat saavuttaneet vuonna 2010 SM-joukkueessa hopeaa, upealla ankkurisuorituksella. Vuonna 2011 hän on edustanut Novan kanssa Suomea European Open kisoissa Itävallassa. Nova ja Rauno ovat vuoden ParAgilityn Suomen mestarit 2014. Vuonna 2015 Rauno ja Nova voittivat Par-Agilityn MM-kisojen hopeaa Itävallassa.

Analysointi valmennuksen perusta
Analysointi on tärkeä osa valmennusta.

Valmennuksia, seminaareja, luentoja sekä koulutuksia Rauno on pitänyt eri puolilla Eurooppaa mm. Unkarissa, Saksassa, Belgiassa ja Virossa. Tuomarina Rauno on saanut tuomaroida mm. Suomen maajoukkuekarsinnat 2014 sekä Tsekin Mestaruuskisat 2015 ja 2017 SM-kisat. 20-vuoden kokemus kisaamisesta ja valmentamisesta sekä yli 15 000 kilpailusuorituksen tuomarointi ovat luoneet vahvan tietopohjan ja näkemyksen tehokkaasta ja menestyksellisestä agilitystä. Eurooppalainen, suoraviivainen ja yksinkertaisen tehokas eteneminen radalla korostuu koulutuksissa. Jos haluat lisää tehoa ja vauhtia suorituksiisi, niin Rauno tietää miten se tehdään!

Itävaallan ParAgility maailmanmestaruuskisat
ParAgility MM-kisat 2015 Itävalta

Ota yhteyttä, sovitaan koulutuksesta tai valmennuksesta!

The Judge

Agilityn ylituomarina olen toiminut vuodesta 2008 lähtien ja ratakuviani voit katselle tämän linkin kautta.

Kenttiä ei löytynyt.
Arctic salmon
Silver is Lapland's gold!

Lue uutiset!

Saat tietää meidän tärkeimmät tapahtumamme ja uudet jutut, ennen muita.

Tilaa kirje nyt

Me emme lähetä roskapostia.

Saat 1-4 uutiskirjettä vuodessa.

Lue tietoturvakäytäntömme

0
Translate »