Lohen soutukalastusretki

“Erittäin hyvin järjestettyä ja saalisvarmaa lohenkalastusta Muonionjoella. Ainakin loppukaudesta (2,5 päivää) kalaa oli joessa ja niitä saatiin soutamalla ihan hyvin. Rauno ja Tomi osaavat asiansa ja pystyvät neuvomaan kokeneempiakin kalamiehiä, miten lohta kannattaa Muonionjoella pyytää. Puitteet Kuusisuvannossa ovat miellyttävät, virta on melko helppoa soudettavaa, veneet saa lähelle mökkejä ja lounasta on mukava nauttia laavulla jokea katsellen. Tomin valmistamat TTS ottivaaput saa hankittua paikan päältä ja väreihin saa oppailta viimehetken vinkit. Jos lohta haluaa oppia soutamaan Muonionjoella, niin suosittelen vahvasti.”

Ammattioppaan opastuksella perehdymme varusteisiin ja niiden käyttöön. Käymme läpi tärkeimmät uistimen valintaan vaikuttavat tekijät sekä opettelemme virittämään uistimen. Perehdytyksen jälkeen siirrymme joelle, jossa kalastamme soutaen aidolla jokiveneellä, käyttäen kotimaisia käsintehtyjä vieheitä. Joella saat ohjeita sekä neuvoja ajo- ja soutulinjoista, sekä opit lukemaan jokea ja sen virtauksia. Saat myös hyviä vinkkejä ottipaikkojen tunnistamiseen. Kurssi parantaa mahdollisuuksiasi saada kalaa soutamalla. Paketti sopii myös kokeneemmalle soutajalle, joka haluaa syventää taitojaan. Majoitusyrittäjät ovat käyneet kanssamme opiskelemassa lajia, jotta osaavat jatkossa palvella ja neuvoa omia asiakkaitaan paremmin lohenkalastuksen saloihin.

Arctic salmon
Silver is Lapland gold!

Vaativuus: Kurssi on tasoltaan helppo ja sopii yli 13-vuotialle henkilöille, jotka soutuveneessä voivat olla.

Saatavilla: Muonionjoella 24.6.–25.8.  sekä Kemijoella n. 1.5. – 15.10. kalastussäännöt huomioiden.

Ohjelman kesto: Kurssi kestää n. 4 tuntia tai 6 tuntia.

Kuusisuvanto Salmon Cottage

Ryhmän koko: 1 hlö veneeseen, sopimuksen mukaan kuuntelijoita rantaosuuteen. Lisämaksusta voimme ottaa kaksi henkilöä yhteen veneeseen.

Ota mukaan sään mukainen vaatetus, lämmin tuulen ja veden pitävä asu on hyvä. Oma pelastusliivi on mukava, meiltä löytyy pelastusliivit tarvittaessa.

Kurssin pitopaikka sovitaan erikseen, mutta 24.6.–25.8. kurssi pidetään Muonionjoella.

Onnistunut lohensoutukoulu

Sisältää: Kalastusvälineet, opastuksen, pelastusliivit

Ei sisällä: Ruokaa, juomia, kalastuslupia

Kalastusluvat voit hankkia meiltä

Optiot: Räätälöitävissä toiveiden mukaan, kahvit, lisätunnit jne

  [mc4wp_checkbox]

  Arctic salmon
  Silver is Lapland's gold!

  Lue uutiset!

  Saat tietää meidän tärkeimmät tapahtumamme ja uudet jutut, ennen muita.

  Tilaa kirje nyt

  Me emme lähetä roskapostia.

  Saat 1-4 uutiskirjettä vuodessa.

  Lue tietoturvakäytäntömme

  0
  Translate »