TTS-takuu

Vuosien testaus ja työ joella on tuottanut vaapun, jota itse pidän erittäin onnistuneena tuotteena.

Pitkään on ollut vallalla käsitys, että täytyy ostaa kymmenen vaappua, jotta saisi yhden tosi hyvän. Tuo myytti on aika murtaa ja heittää romukoppaan. Jokainen TTS-vaappu on prikulleen yhtä hyvä, kuin muutkin sen mallin yksilöt.

Korkea laatu takuulla!

Todisteeksi korkeasta laadusta, teen lupauksen ja samalla annan 100 % tyytyväisyystakuun. Vuonna 2017 tai myöhemmin TTS Lovi7-vaapun ostanut voi tulla vaihtamaan vaappunsa minun omaan, siimassa olevaan TTS Lovi7-vaappuun.
Namsen for every fisherman
Alkukauden komea lohi Namsenilta

Laatulupaus!

Lupaan vaihtaa vaapun vavastani, vaikka sillä minun yksilölläni olisin juuri saanut ennätyskalani. Voit siis tulla nykäisemään minua hihasta ja vaihtamaan TTS Lovi7 vaappusi minun siimassani roikkuvaan yksilöön. Vaihdettavan vaapun tulee olla käyttökuntoinen ja vuonna 2017 tai myöhemmin ostettu. Ainut rajoite on, että ko. vaappua täytyy olla varastossamme myytävänä, että voin saada heti korvaavan vaapun käyttööni.
TTS-vaapun laadusta vakuuttunut ELämysvirta – Flow of Experience kalastusopas Rauno Virta on päättänyt myös sitoutua toteuttamaan takuun velvoitteen. Toisin sanoen, hän voi myös vaihtaa vaappusi omasta siimastaan, yllä kerrotuilla ehdoilla!
Tämä 100 % tyytyväisyystakuu on voimassa toistaiseksi!
Terveisin
Uistinmestari
Tomi , TTS, Salonen
Paras vaappu taimenelle.
Uistinmestari piipahti joella elokuussa!
Arctic salmon
Silver is Lapland's gold!

Lue uutiset!

Saat tietää meidän tärkeimmät tapahtumamme ja uudet jutut, ennen muita.

Tilaa kirje nyt

Me emme lähetä roskapostia.

Saat 1-4 uutiskirjettä vuodessa.

Lue tietoturvakäytäntömme

0
Translate »
The online shop will be delivering lures and other stuff again in September!