TTS, Lovi 7, color 031

(1 tuotearvio)

26.00  sis. 24 % alv

Tumman vihreä selkä, punainen kylki, keltainen vatsa, kulta raidat

Dark green back, red side, yellow stomach, gold stripes

 

Lohen ja taimenen kalastukseen

Aito suomalainen käsityötuote, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus. TTS-vaaput valmistaa uistinmestari Tomi Salonen, hän on intohimoinen lohenkalastaja ja kalastusopas. Hän on valmistanut TTS-vaappuja omaan käyttöönsä liki 30 vuotta. Kaikki tarjolla olevat TTS-vaapun värit ja mallit on testikalastettu vähintään kahden kalastusoppaan ja usean testikäyttäjän toimesta. Vasta toimivaksi todettu tuote pääsee myyntiin. TTS-vaappu on valmistettu käyttäen parasta mahdollista valmistustekniikkaa, joka takaa tasaisen laadun, hyvän kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Koukku on vahva, terävä, korkealaatuinen ja kokoa #5, paras mahdollinen koko tälle vaapulle. Vaapun uintia voidaan säätää nokkalenkistä. Onko tässä paras koskaan valmistettu lohivappu? Ainakin tämä on paras lohivaappu, minkä Kalastusopas Rauno Virta on 30-vuoden kalastusurallaan käyttöönsä hankkinut. TTS-vaappu on suosittu mm. Norjan Namsenilla, ja sillä on saatu hienoja saaliita mm. Kymillä, Kokemäenjoella, Tenolla, Kemijoella sekä Tornion-Muonionjoella.

Taidolla-Tunteella-Sinulle

 

Varasto loppu

Kuvaus

Tumman vihreä selkä, punainen kylki, keltainen vatsa, kulta raidat

Dark green back, red side, yellow stomach, gold stripes

Lisätiedot

Paino 0.01 kg (kilogramma)
Mitat 7 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle TTS, Lovi 7, color 031

 1. pate

  Palautetta tuotteestanne.
  Olen nyt muutaman vuoden ajan kalastanut TTS-vaapuilla, ja niiden määrä on lisääntynyt nopeasti. Kertoo jotain toimivuudesta.
  Kokemuksia TTS-vaappu
  TTS-vaappu on erittäin kestävä rakenteeltaan, ja hyvin muotoiltu suomalainen tuote.
  Vaapussa onlaadukkaat ja terävät koukut. Yleisilme huokuu laatua ja viimeistely on laadukasta.
  TTS-vaappu on erittäin helppo säätää. let säätänyt vaapun pyytäväksi, ja halutessaan kalastaja voi pienentää tai suurentaa käyntiä helposti,
  kääntämällä nokkalenkkiä ylös tai alas. Arvostan! Uistimen tärkein ominaisuus on kalastavuus, joka on TTS-vaapussa huippuluokkaa.
  Tietojeni mukaan muutaman vuoden aikana on TTS-vaapulla saatu useita yli 20 kg lohia ja karkuutettu se sun n. 150 cm kojamo, oli se hurjan kokoinen.
  Myös taimenen kalastukseen TTS-vaappu on erittäin hyvä. Uistin toimii soutunopeuksilla ja moottorivedossa taimenille, myös hauki nappaa hyvin TTS-vaappuun.
  TTS-vaappu toimii, kokemukseni mukaan, kaikilla vesillä, joissa on lohikaloja, ja yleensäkin petokaloja. Itse olen käyttänyt vaappua pääasiassa Tenolla, Namsenilla ja Tornionjoella taimenelle ja lohelle. TTS-vaapusta on kasvanut merkittävä uistinvalmistaja, sitten legendaaristen JAN-, Emma-, Joonas-, NilsMaster-, Tiura- ja LJ-vaapujen. TTS-saattaa hyvinkin olla tulevaisuuden keräilykohde. Ainakin se on nyt yksi parhaista jokaisen saatavilla olevista lohivaapuista.
  Hienoa, että meillä on edelleen laadukkaiden vaappujen valmistajia, jotka tekevät vaappuja riittävästi myös kaveripiirin ulkopuolelle myytäväksi.
  Kiitoksin
  Pate
  ps. tämä väri on ehkä paras kaikista.

  • admin

   Kiitos hienosta palautteesta. Tälläiset analyysit ovat tervetulleita.
   Laitan pari vaappua kiitoksena. Hyviä kalastushetkiä jatkossakin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.