Kuvaus
Todella vahva, tilava ja laadukas juuttisäkki. Sopii hyvin kalan viilentämiseen. Tilavuus 100 litraa.
Perinteinen ja tehokas tapa viilentää juuri saatu kala veneessä tai rannassa.
Jäähdytys perustuu termodynamiikkaan ja haihduttamisen vaatimaan energiaan.
-Upota säkki veteen ja anna veden imeytyä kuituun n. 30–60 sekuntia.
-Puristele säkkiä, että vesi imeytyy paremmin kuituun
-Aseta kala säkkiin
-Aurinko ja veden haihtuminen viilentää kalan
-Älä jätä kalaa kuivaan säkkiin, kastele säkkiä tarvittaessa
-Huuhtele ja kuivata säkki käytön jälkeen
The burlap sack. 10 oz quality. Incredibly good for a cooling of salmon. 100-liter capacity.
Traditional way to cooling a fresh fish. It’s a thermodynamic process.
-Push the sack in to water 30-60 sec.
-Take your sack and squeeze
-Put you fish into the sack
-Let sun and water makes cooling work
-Do not let you fish into the dry sack, use more water if it needs it
-After using wash your sack with fresh water and let it try in open air
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.