MATKAT KORONA-aikana

5.5.2020 klo 15.00

Seuraamme tiiviisti koronatilanteen kehittymistä ja sen mukanaan tuomia matkustusrajoituksia. Tämänhetkisen tiedon mukaan 1.6.2020 alkaen matkustaminen ja toiminta kohteissa Suomessa voi toimia normaalisti. Kaikki Suomen kohteemme ovat yksityisiä ja noudattaa kaikkia valtioneuvoston ohjeita. Ulkomaille matkustaminen tapahtuu 1.6.2020 lähtien rajatusti, ja matkustajan oman harkinnan mukaisesti, huomioiden 14 vrk:n omaehtoinen karenssi. https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta

Voinko peruuttaa matkani, jos olen huolissani enkä haluaisi matkustaa?
Toimimme hallituksen ohjeiden mukaisesti, ja 1.6.2020 on Suomessa matkustaminen mahdollista. Kaikki Suomen kohteisiimme varatut matkat voidaan toteuttaa 1.6.2020 säännöstön mukaisesti.

Normaalit muutos- ja peruutusehdot ovat tällä hetkellä voimassa.

Mitä tapahtuu, jos olen maksanut varausmaksun matkastani?

Jos olet varannut reissun Norjaan, niin seuraa tilannetta aktiivisesti. Tällä hetkellä emme voi taata, että reissuja Norjaa voidaan toteutta kesän 2020 aikana. Voit perua matkasi peruutusehtojen mukaisesti.

Jos olet maksanut varausmaksun norjan reissulle, niin pyydämme sinua odottamaan rauhassa tulevia ohjeita matkustamisesta. Maksusi on turvassa, ja se voidaan tarvittaessa sopimuksesta siirtää seuraavalle vuodelle ilman kuluja.

Älä maksa loppumaksua, ennen kuin tiedämme, onko matkan toteuttaminen mahdollista.
Jos olet maksanut matkasi osittain tai kokonaan ja haluat peruuttaa sen, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin. Ilmoita samalla tilinumero, jos olet oikeutettu palautukseen. Pienenä toimijana toivomme, että ensisijaisesti matka voidaan toteuttaa suunnitellusti tai tarvittaessa matka siirretään toteutettavaksi Suomen kohteeseen tai toteutettavaksi myöhemmin!

Peruutuskulujen määrä ei koskaan ole suurempi, kuin olet meille peruutushetkeen mennessä maksanut. On kuitenkin tärkeää, että matkavaraus peruutetaan, joten ilmoitathan aina, jos päätät olla matkustamatta.

Peruutuskulut perustuvat matkaehtoihin, jotka löydä kotisivultamme. https://www.elamysvirta.fi/matkaehdot/

Toimimme pienessä ryhmässä ja kohteemme ovat yksityisiä. Tämän vuoksi voimme tarjota Muonionjoella, Miekojärvellä ja Koutusjärvellä turvallisia matkoja teidän omalle porukalle. Jos olette terveitä, niin voimme toteuttaa matkanne turvallisesti.

Elämysvirta - Flow of Experience
Elämysvirta – Flow of Experience
Translate »
Korona-säädökset vaikuttaa toimintaan!Korona tiedote
+ +