Opastettu lohensouturetki ja huvilamajoitus Muonionjoella 1-6

Opastettu kalastusretki majoituksella 1-6 hlöä

“Tämä kohde on loistava paikka yritysryhmille ja kalastajille, jotka haluavat kalastusmatkaltaan laatua ja luonnonrauhaa.”

Fly fish
Your moment…

Kalastamme soutaen perinteisellä jokiveneellä, käyttäen kotimaisia käsintehtyjä vieheitä. Myös perho- ja heittokalastus veneestä ja rannalta on mahdollista. Emme voi luvata teille kaloja, mutta voimme luvata unohtumattoman kalastuselämyksen. Kaudet 2017 ja 2018 olivat haastavia monille kalastajille. Meidän asiakkaat luottivat laadukkaaseen opastukseen ja jokainen asiakas sai vähintään yhden lohen, useimmat asiakkaat väsyttelivät 2-3 lohta reissun aikana.

Kuusisuvanto Lohi Huvila
Kuusisuvanto Salmon Cottage
Kuvia päämökistä
Tuo asiakkaasi tai ystäväsi upealle kalastuslomalle Lappiin, Muonionjoen upeisiin maisemiin. Täällä mieli lepää ja on tilaa rauhoittua. Luontaisesti lisääntyvä villi lohi on voimakas vastus, joka ei jätä kylmäksi ketään. Kalastamme Ruotsin ja Suomen välisellä rajajoella, molemmissa valtakunnissa.
The happy customer with the Lapland wild salmon.
Onnellinen asiakas ennätyslohensa kanssa kesäkuun lopulla 2017
Kuvia Kuusisuvanto Salmon cottagen pihapiirista ja sen rakennuksista.
Vaativuus: Retki on tasoltaan helppo ja sopii yli 13-vuotialle henkilöille, jotka voivat olla soutuveneessä. Huomioi jyrkkä jokitörmä ja sen rappuset. Tämä kohde ei sovellu liikuntarajoitteiselle, joka ei voi kiivetä portaita alas joelle ja takaisin ylös törmälle. Saatavilla:  n.  25.6. – 31.8. sääntöjen mukaisesti. Syksyn harjusretkiä sopimuksen mukaan. Ohjelman kesto: Sopimuksen mukaan 3 pv ja 6 pv + extra päivät, opastusta max. 8h / päivä. Ryhmän koko: 1-5 henkilöä, lisäksi on mahdollista varata nukkumamökki kahdella pedillä. Kalastusopas ja/tai mökki-isäntä ovat paikalla koko reissun ajan ja auttavat kaikissa käytännön asioissa.
Kuusisuvanto lohi cottage
Kesän helteessä viileä mökki kahdelle
Kohteemme sijaitsee kuuluisien ottipaikkojen äärellä. Alueelta saadaan vuosittain suurlohia, esim. kalastusoppaamme saama 21,01 kg 130 cm kojamo oli vuoden 2016 Suomen suurin aktiivivälinein saatu lohi. Lähellä sijaitsevat mm. Kihlanki, Pakamukka, Kuusisuvanto, Pyssykorva ja Parkajoki. Kalasta Lapin parhaat ottipaikat oppaan kanssa!
Elämysvirta-opastaa-lohen-luokse
Ennätyslohi otti TTS-vaapun suuhunsa Muonionjoella. Elämysvirran opastuksella tämäkin ottipaikka löytyy helposti.
Kausi 2018 päättyi huikeaan väsytystaisteluun jättilohen kanssa. Kamppailu kesti huikeat 6 tuntia! Olisiko haltijalohi sinulle suopea ja antautuisi väsyteltäväksi?

Yhteydet:

  • Autolla mökin pihaan, Karimellanvaarantie 468, Muonio
  • Lentäen Kittilän lentokentälle, esim. Helsingistä suora lento Kittilään vain 1,5 tuntia! Autolla noin 1,5 tuntia mökille.
  • Junalla Kolarin rautatieasemalle. Autolla n. 45 minuuttia mökille.

Optiot:

  • Toinen ja kolmas kalastusopas varusteineen
  • Vuokravene ja moottori
  • Eri kalastus- ja eräilyvaihtoehtoja voidaan yhdistellä soveltuvin osin
  • Kuljetukset Kolarin rautatieasemalta (45min) ja Kittilän lentokeltältä (1,5 h).
  • Mahdollisuus räätälöidä toiveiden mukaan, ts. kerro mitä toivot, niin katsotaan miten se järjestetään teille.
Laavulla tai jokitörmän nuotiolla syntyy mainiot eräruuat. Miltä maistuisikaan, tuore lohi grillattuna rapean salaatin ja paistettujen yrttiperunoiden kanssa? Nokipannukahvit kruunaa lounaan.
Fresh steaked fish with new potatos
Grilled fish and potatoes

Katso lisätietoja retkistä!

0
Translate »
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Korona-säädökset vaikuttaa toimintaan!Korona tiedote
+ +