Elämysvirta

Elämysvirta – Flow of Experience tarjoaa erilaisia kalastus- ja luontomatkoja räätälöitynä tarpeesi mukaan. Kalasta lapissa, joella ja järvellä. Elämysvirran retkien toteuttajina ovat osaavat ja koulutetut kalastus-, erä- ja luonto-oppaat. Elämysvirralta löytyy opas juuri sinun tarpeisiisi, voit palkata oppaan retkellesi tai voit pyytää meitä suunnittelemaan ja toteuttamaan opastetun Elämysvirta-retken sinulle. 

036 tehokas
Rauno, Tomi ja Lea 

Elämysvirran syntytarina

Pohjolan poika lähti 80-luvulla suuren rahan perään, etelään. Suurkaupunkien ryöpytyksessä ja hälyssä hän alkoi kuitenkin kaivata kadotettua rauhaa.

Retket lohijoelle vetivät häntä uudestaan ja uudestaan. Paluu rahan äärelle oli aina vain ahdistavampaa, tee lisää, tee enemmän, pystyt vielä parempaan. Ei tämä ole oikeaa elämää, ajatteli Pohjolan poika. Taas saapui pelastava kesä ja retki lohijoelle. Oli kaunis kesäkuun ilta, jo kääntymässä yöksi, kosteus muodosti usvaa joen pintaan. Rantaan soutaessa hän näki usvan lävitse leirinsä vierellä seisovan hahmon, kauniin haltijan. Haltia oli rauhoittavan ystävällinen, ei ollenkaan pelottava. Haltija hymyili ja ojensi mystisen esineen levottomalle kulkijalle, ja sanoi: “Kanna tätä mukanasi. Vaikka et tiedä missä olet, löydät aina takaisin”. Esine alkoi johdattaa pohjolan poikaa, minua, aina vain syvemmälle Lapin hiljaisuuteen ja rauhallisille kalavesille. Löysin vaarojen välistä Lapin kirkasvetiset purot ja niistä muodostuvat isot lohijoet. Puiden lehdet olivat oikeasti kirkkaan vihreitä, kukat auringon keltaisia, kaikki värit ja äänet saattoi aistia puhtaina ja selkeinä. Muutamassa vuodessa suunta ja tavoite oli selkiytynyt, päätin muuttaa takaisin pohjolaan, asumaan lähelle vanhempiani, pois rahan ja hälyn täyttämästä maailmasta. Päätin hankkia kalastusoppaan pätevyyden ja ansaita elantoni luonnon äärellä, ihaillen lohien komeita hyppyjä sekä harjusten herkkiä tuikkeja joen pinnalla. Vihdoin tiesin, mitä oikeasti haluan tehdä, syntyi Elämysvirta – Flow of Experience.

The best guided fishing

Yrityksen logo kantaa haltijan ojentamaa vegvisiriä, viikinkikompassia.  “Merkin kantaja ei kadota reittiään koskaan myrskyssä tai pahassa kelissä, vaikka tie on tuntematon”. Tornionjoen koski pauhasi allamme, kun pyysin kaunista haltijaa vaimokseni, ja nyt retkemme ovat yhteisiä. Me annamme kokemuksemme myös sinun käyttöösi, olet lämpimästi tervetullut maailmaamme.

Tunnet olevasi turvassa, vaikka et aina tietäisikään mitä seuraava kokemus tuo eteesi. Oppaan soutaessa rauhallisesti sinä nautit ympäröivästä luonnosta, ihailet rannan kelohonkia, näet lohen komean loikan, sekä pienet perhoset, joita harjukset napsivat rannan lähellä. Äkisti kela alkaa päristä, opas huikkaa, lohi kiinni ja soutaa rivakasti. Opas ojentaa vavan sinulle, tunnet ensimmäisen kerran lohen voiman, olet jännittynyt ja ehkä hiukan peloissaankin, koska et tiedä mitä tehdä. Opas neuvoo rauhoittumaan ja nauttimaan hetkestä ja tunteesta, “meillä on kaikki hyvin ja olen apunasi koko ajan”.  Onnistut lohen väsyttelyssä ja opas nappaa hopeisen lohen haaviin ja hymyilee leveästi, sinä onnistuit ja hoidit sen hienosti. Elämys lohijoella, villissä luonnossa, on jännityksestä ja yllätyksistä huolimatta, turvallinen ja rauhoittava kokemus. Rannassa odottaa tervan tuoksuinen kelosauna, jossa viimeistään tunnet rentoutuneesi, tunnet jälleen eläväsi. Haluat kokea tämän tunteen uudelleen, ja siirtää sen myös lapsillesi. Lapissa on mystistä taikaa, jonka haltija haluaa esitellä sinulle!

Elämysvirran toiminta perustuu asiakastuntemukseen

Elämysvirran vetäjällä, Raunolla, on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä myynti- ja markkinointitehtävistä, mikä antaa vahvan pohjan vaativien retkikokonaisuuksien tuottamiseen ja hallintaan. Metsästys- ja kalastuskokemusta on kertynyt jo yli 40 vuoden ajalta.  Rauno järjesti ensimmäisen kalastusretken asiakkailleen 18.11.1994.

Lea on tehnyt pitkän uransa b/c myyntitehtävissä, mm. vastaten oman tuoteryhmän asiantuntemuksesta ja esillepanosta. Luonto ja kasvit ovat lähellä sydäntä, ja usein meillä onkin tarjolla jotain pieniä maistiaisia meidän luonnosta. Tiesitkö että suojaöljy mäkäräisiä ja sääskiä vastaan valmistuu  hetkessä, ja se on terveellinen, hoitava sekä turvallinen tuote sinulle ja lemmikillesi.

Elämysvirta - Flow of Experience tarjoaa mahdollisuuden napata komean lohen Muonionjoesta. Lohi valitsi kotimaisen TTS-vaapun.
Soutureissu päättyi onnellisesti upean lohen väsyttelyyn. Tutulla ottipaikalla lohi nappasi TTS-vaapppuun.

Kasvot nimen takana

Olen ammattitutkinnon suorittanut kalastusopas ja minulle tärkeintä on että, asiakkaani voivat nauttia luonnosta ja elämyksistä turvallisesti.

Meidän kanssa olet oikeassa paikassa ja oikeilla välineillä.

Tornion-Muonionjoen sekä Kemijokisuun taimenen ja lohen soutukalastus ovat kuuluneet minun kalastukseen jo 20 vuoden ajan. Norjan upeat merialueet ovat tarjonneet hienoja elämyksiä ja varmoja kalasaaliita. Lohen ja taimen vetouistelu Pohjanlahdella, Suomenlahdella, Raumanmerellä, eteläisellä Itämerellä (Simrishamn, Karlshamn) sekä Vänern-järvellä ja Turun saaristossa ovat kuuluneet minun kalastuskohteisiin jo 90-luvulta alkaen. Työssäni olen saanut opastaa useita kansanedustajia sekä monia ulkomaisia vieraita.

Fishing with the members of parliament of Finland

Oman monipuolisen osaamisen lisäksi tarjoamme osaavien ammattioppaiden tuottamia palveluita ja niistä muodostuvia räätälöityjä kokonaisuuksia. Lapissa on rajattomat mahdollisuudet kalastaa ja eräillä, sinun tulee vain löytää oikeat paikat. Valitsemalla mieleinen kohde ja ottamalla yhteyttä Elämysvirtaan, olet askeleen lähempänä unelmaasi.

Olen Rauno virta ja Elämysvirran sielu ja ydin. Tahdon tarjota sinulle suuria tunteita ja elämyksiä turvallisesti. Elämysvirralta saat yksilöllistä palvelua.
Ukkosrintamaa pakoon. 

Mitä Elämysvirta voi tarjota sinulle?

Haluatko uistella Miekojärvellä kuhaa paikalliseen ammattikalastajan veneessä? Kuinka onnistuu voimakkaan lohen väsyttely Muonionjoella?

Kerro minulle mistä pidät ja mitä haluat, minä rakennan sinulle toimivan kalastus- tai erämatkan villiin luontoon. Varaa matkasi nyt!

Rauno Virta

Omistaja, Kalastusopas

0
Translate »
Korona-säädökset vaikuttaa toimintaan!Korona tiedote
+ +