Elämysvirta

Elämysvirta – Flow of Experience tarjoaa erilaisia kalastus-, retkeily- ja luontomatkoja räätälöitynä tarpeesi mukaan. Kalasta lapissa, joella, järvellä, purolla tai tunturissa. Elämysvirran retkien toteuttajina ovat osaavat ja koulutetut kalastus-, erä- ja luonto-oppaat. Elämysvirralta löytyy opas juuri sinun tarpeisiin, voit palkata oppaan retkellesi tai voit pyytää meitä suunnittelmaan ja toteuttamaan opastetun Elämysvirta-retken sinulle. 

Elämysvirran retki Matkakoskelle antoi osallistujille upeaa elämysvirtaa. Saalista tuli kun veneessä oli Elämysvirran osaava opas.
Tiura Uistimen Ari Yliollitervo ja Rauno Virta sekä 11kg lohi. Uistimena Tiuran Kojamo-vaappu parsilankku värillä.

Elämysvirran toiminta perustuu asiakastuntemukseen

Elämysvirran vetäjällä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä myynti- ja markkinointitehtävistä, mikä antaa vahvan pohjan vaativien retkikokonaisuuksien tuottamiseen ja hallintaan. Metsästys ja kalastus kokemusta on kertynyt jo 40 vuoden ajalta.  Järjestin ensimmäisen kalastusretken asiakkailleni 18.11.1994.
Elämysvirta - Flow of Experience tarjoaa mahdollisuuden napata komean lohen Muonionjoesta. Lohi valitsi kotimaisen TTS-vaapun.
Soutureissu päättyi onnellisesti upean lohen väsyttelyyn. Tutulla ottipaikalla lohi nappasi TTS-vaapppuun.

Kasvot nimen takana

Olen ammattitutkinnon suorittanut kalastusopas ja minulle tärkeintä on että asiakkaani voivat nauttia luonnosta ja elämyksistä turvallisesti.

Fishing with the members of parliament of Finland
Kuvassa vasemmalta Markus Lohi (Kesk.), Johanna Ojala-Niemelä (SDP), Rauno Virta ja Suomen valtiovarainministeri Katri Kulmuni.
Tornion-Muonionjoen sekä Kemijokisuun taimenen ja lohen soutukalastus ovat kuuluneet minun kalastukseen jo 20 vuoden ajan. Norjan upeat merialueet ovat tarjonneet hienoja elämyksiä ja varmoja kalasaaliita. Lohen ja taimen vetouistelu Pohjanlahdella, Suomenlahdella, Raumanmerellä, eteläisellä Itämerellä (Simrishamn, Karlshamn) sekä Vänern-järvellä ja Turun saaristossa ovat kuuluneet minun kalastuskohteisiin jo 90-luvulta alkaen. Työssäni olen saanut opastaa useita kansanedustajia sekä monia ulkomaisia vieraita.
Elämysvirta on toteuttanut retkiä myös Norjan upeille kalavesille. Jäämerellä kokemus ja tietotaito on kultaakin arvokkaampaa. Elämysvirralla voit keskittyä kalastamiseen.
Elämysvirran asiakkaana sinusta pidetään huolta.
Oman monipuolisen osaamisen lisäksi tarjoamme osaavien ammattioppaiden tuottamia palveluita ja niistä muodostuvia räätälöityjä kokonaisuuksia. Lapissa on rajattomat mahdollisuudet kalastaa ja eräillä, sinun tulee vain löytää oikeat paikat. Valitsemalla mieleinen kohde ja ottamalla yhteyttä Elämysvirtaan, olet askeleen lähempänä unelmaasi.
Olen Rauno virta ja Elämysvirran sielu ja ydin. Tahdon tarjota sinulle suuria tunteita ja elämyksiä turvallisesti. Elämysvirralta saat yksilöllistä palvelua.
Ukkosrintamaa pakoon. 

Mitä Elämysvirta voi tarjota sinulle?

Haluatko uistella Miekojärvellä kuhaa paikalliseen ammattikalastajan veneessä? Vai sisältäisikö sinun matkasi kalastusta, pyöräilyä, melontaa tai luontovalokuvauksen opettelua? Kuinka onnistuu voimakkaan lohen väsyttely Muonionjoen maisemissa? Kaikkea tätä, ja paljon muuta, voi tehdä yhdellä matkalla. Päästös on sinun!
Kerro minulle mistä pidät ja mitä haluat, minä rakennan sinulle toimivan kalastus- tai erämatkan villiin luontoon. Varaa matkasi nyt!
Rauno Virta
Omistaja, Kalastusopas
0
Translate »
Korona-säädökset vaikuttaa toimintaan!Korona tiedote
+ +