Elämysvirta

Elämysvirta – Flow of Experience tarjoaa erilaisia kalastus-, retkeily- ja luontomatkoja räätälöitynä tarpeesi mukaan. Kalasta lapissa, joella ja järvellä. Elämysvirran retkien toteuttajina ovat osaavat ja koulutetut kalastus-, erä- ja luonto-oppaat. Elämysvirralta löytyy opas juuri sinun tarpeisiin, voit palkata oppaan retkellesi tai voit pyytää meitä suunnittelmaan ja toteuttamaan opastetun Elämysvirta-retken sinulle. 

036 tehokas
Rauno,Tomi ja Lea 

Elämysvirran syntytarina

Pohjolan poika lähti 80-luvulla suuren rahan perään, etelään. Suurkaupunkien ryöpytyksessä ja hälyssä hän alkoi kuitenkin kaivata kadotettua rauhaa. Retket lohijoelle vetivät häntä uudestaan ja uudestaan. Eräällä reissullaan hän kohtasi kauniin haltijan. Haltija antoi mystisen esineen levottomalle kulkijalle, ja sanoi: “Kanna tätä mukanasi. Vaikka et tiedä missä olet, löydät aina takaisin”. Esine alkoi johdattaa pohjolan poikaa, minua, aina vain syvemmälle Lapin hiljaisuuteen ja rauhallisille kalavesille. Puhtaat vedet, metsät ja Lapin vaaramaisemat rauhoittivat ja antoivat uutta voimaa elämään. Muutamassa vuodessa suunta ja tavoite oli selkiytynyt, syntyi Elämysvirta – Flow of Experience. Yrityksen logo kantaa tätä mystistä merkkiä, vegvisiriä, viikinkikompassia. Seuraa logoamme! Tunnet olevasi turvassa, vaikka et aina tietäisikään mitä seuraava elämys tuo eteesi. Elämys lohijoella, villissä luonnossa, on jännityksestä ja yllätyksistä huolimatta, turvallinen ja rauhoittava kokemus. Tornionjoen koski pauhasi allamme, kun pyysin kaunista haltijaa vaimokseni, ja nyt retkemme ovat yhteisiä!
The best guided fishing

Elämysvirran toiminta perustuu asiakastuntemukseen

Elämysvirran vetäjällä, Raunolla, on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä myynti- ja markkinointitehtävistä, mikä antaa vahvan pohjan vaativien retkikokonaisuuksien tuottamiseen ja hallintaan. Metsästys- ja kalastuskokemusta on kertynyt jo yli 40 vuoden ajalta.  Rauno ärjesti ensimmäisen kalastusretken asiakkailleen 18.11.1994.
Elämysvirta - Flow of Experience tarjoaa mahdollisuuden napata komean lohen Muonionjoesta. Lohi valitsi kotimaisen TTS-vaapun.
Soutureissu päättyi onnellisesti upean lohen väsyttelyyn. Tutulla ottipaikalla lohi nappasi TTS-vaapppuun.

Kasvot nimen takana

Olen ammattitutkinnon suorittanut kalastusopas ja minulle tärkeintä on että, asiakkaani voivat nauttia luonnosta ja elämyksistä turvallisesti.

Meidän kanssa olet oikeassa paikassa ja oikeilla välineillä.
Tornion-Muonionjoen sekä Kemijokisuun taimenen ja lohen soutukalastus ovat kuuluneet minun kalastukseen jo 20 vuoden ajan. Norjan upeat merialueet ovat tarjonneet hienoja elämyksiä ja varmoja kalasaaliita. Lohen ja taimen vetouistelu Pohjanlahdella, Suomenlahdella, Raumanmerellä, eteläisellä Itämerellä (Simrishamn, Karlshamn) sekä Vänern-järvellä ja Turun saaristossa ovat kuuluneet minun kalastuskohteisiin jo 90-luvulta alkaen. Työssäni olen saanut opastaa useita kansanedustajia sekä monia ulkomaisia vieraita.
Fishing with the members of parliament of Finland
Oman monipuolisen osaamisen lisäksi tarjoamme osaavien ammattioppaiden tuottamia palveluita ja niistä muodostuvia räätälöityjä kokonaisuuksia. Lapissa on rajattomat mahdollisuudet kalastaa ja eräillä, sinun tulee vain löytää oikeat paikat. Valitsemalla mieleinen kohde ja ottamalla yhteyttä Elämysvirtaan, olet askeleen lähempänä unelmaasi.
Olen Rauno virta ja Elämysvirran sielu ja ydin. Tahdon tarjota sinulle suuria tunteita ja elämyksiä turvallisesti. Elämysvirralta saat yksilöllistä palvelua.
Ukkosrintamaa pakoon. 

Mitä Elämysvirta voi tarjota sinulle?

Haluatko uistella Miekojärvellä kuhaa paikalliseen ammattikalastajan veneessä? Kuinka onnistuu voimakkaan lohen väsyttely Muonionjoella?
Kerro minulle mistä pidät ja mitä haluat, minä rakennan sinulle toimivan kalastus- tai erämatkan villiin luontoon. Varaa matkasi nyt!
Rauno Virta
Omistaja, Kalastusopas
0
Translate »