MATKAT KORONA-aikana

8.9.2020 klo 19.00

Seuraamme tiiviisti koronatilanteen kehittymistä ja sen mukanaan tuomia matkustusrajoituksia. 1.6.2020 alkaen matkustaminen ja toiminta kohteissamme Suomessa voi tapahtua normaalisti. Kaikki Suomen kohteemme ovat yksityisiä ja noudattaa valtioneuvoston ohjeita.

https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta

Voinko peruuttaa matkani, jos olen huolissani enkä haluaisi matkustaa?
Toimimme hallituksen ohjeiden mukaisesti, matkustaminen kaikkiin kohteisiimme on mahdollista. Kaikki varatut matkat voidaan toteuttaa sovitusti ja turvallisuusohjeita noudattaen!

Normaalit muutos- ja peruutusehdot ovat tällä hetkellä voimassa.

Mitä tapahtuu, jos olen maksanut varausmaksun matkastani?

Voit perua matkasi peruutusehtojen mukaisesti.

Jos olet maksanut varausmaksun norjan reissulle, niin pyydämme sinua odottamaan rauhassa tulevia ohjeita matkustamisesta. Maksusi on turvassa, ja se voidaan tarvittaessa sopimuksesta siirtää seuraavalle vuodelle ilman kuluja.

Älä maksa loppumaksua, ennen kuin tiedämme, onko matkan toteuttaminen mahdollista.
Jos olet maksanut matkasi osittain tai kokonaan ja haluat peruuttaa sen, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin. Ilmoita samalla tilinumero, jos olet oikeutettu palautukseen. Pienenä toimijana toivomme, että ensisijaisesti matka voidaan toteuttaa suunnitellusti tai tarvittaessa matka siirretään toteutettavaksi Suomen kohteeseen tai toteutettavaksi myöhemmin!

Peruutuskulujen määrä ei koskaan ole suurempi, kuin olet meille peruutushetkeen mennessä maksanut. On kuitenkin tärkeää, että matkavaraus peruutetaan, joten ilmoitathan aina, jos päätät olla matkustamatta.

Peruutuskulut perustuvat matkaehtoihin, jotka löydä kotisivultamme. https://www.elamysvirta.fi/matkaehdot/

Toimimme pienessä ryhmässä ja kohteemme ovat yksityisiä. Tämän vuoksi voimme tarjota Muonionjoella, Miekojärvellä ja Koutusjärvellä turvallisia matkoja teidän omalle porukalle. Jos olette terveitä, niin voimme toteuttaa matkanne turvallisesti.

Elämysvirta - Flow of Experience
Elämysvirta – Flow of Experience
Arctic salmon
Silver is Lapland's gold!

Lue uutiset!

Saat tietää meidän tärkeimmät tapahtumamme ja uudet jutut, ennen muita.

Tilaa kirje nyt

Me emme lähetä roskapostia.

Saat 1-4 uutiskirjettä vuodessa.

Lue tietoturvakäytäntömme

0
Translate »